Sport en Cultuur Hoorn

Nieuws

Info Zomer in Hoorn

Gepubliceerd op dinsdag 9 juni 2020

Meedoen aan Sport en Cultuur Hoorn Activiteiten

Team Sport Hoorn van de Gemeente Hoorn verwerkt de gegevens op de website  www.sportencultuurhoorn.nl  Deze gegevens worden gebruikt voor de inschrijving en bekendmaking van projecten en onderzoek naar beweeg gedrag van jeugd in diverse wijken van Hoorn. Projecten zijn o.a.: Jeugdsportpas, Zomerspelen en de Cultuurweek van de Gemeente Hoorn. En steeksgewijs een algemeen onderzoek naar de beweegnorm van Hoorn. In samenwerking met sport- en cultuuraanbieders, Stichting Netwerk, De Blauwe Schuit en de Beweegmanagers basisonderwijs is er een ruim aanbod om deel te nemen aan verschillende activiteiten op sport- en cultureel gebied. De Jeugdsportpas en de Zomer in Hoorn worden georganiseerd door Team Sport Hoorn (teamsport@hoorn.nl) in samenwerking met Stichting Netwerk, De Blauwe Schuit, sport- en cultuuraanbieders van Hoorn en de beweegmanagers van het basisonderwijs. De Cultuurweken worden georganiseerd door De Blauwe Schuit, Stichting Netwerk(s.strijker@netwerkhoorn.nl),Gemeente Hoorn en cultuuraanbieders. Wilt u als sport- of cultuur aanbieder deelnemen aan bovenstaande projecten, dan kunt u contact opnemen met bovenstaande organisaties. Via deze website kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten.

Foto/Film

Bij de genoemde projecten en activiteiten kunnen foto's en films worden gemaakt voor promotie doeleinde via sociale media, flyer of krant. Je kunt aangeven bij de activiteit als je dit niet wil.

Je ontvangt geen pasje. De sport- of cultuuraanbieder ontvangt een deelnemerslijst. Bij de eerste dag van de activiteit, meld je je bij de aanbieder. Sommige activiteiten zijn gratis. Bij de activiteiten waar je voor moet betalen, wordt dit voldaan bij de eerste les aan de sport- of cultuuraanbieder.

Sport- en Cultuurstrippenkaart

De sport- en cultuurstrippenkaart is er voor inwoners met een laag inkomen. Met de kaart kunnen zij het lidmaatschap of de entree voor sport of culturele activiteiten betalen. Meer informatie kunt u vinden op https://www.hoorn.nl/strippenkaart

EXTRA!! ZOMER IN HOORN!! (2020) Inschrijving mogelijk vanaf donderdag 18 juni om 17.00 uur !

In 2020 geen Zomerspelen zoals je gewend bent, maar toch is er de hele zomer genoeg te doen voor kinderen! Stichting Netwerk, de Blauwe Schuit en Team Sport van de gemeente Hoorn hebben de handen ineen geslagen voor een zomer lang sportieve en creatieve activiteiten.

Het overzicht van alle activiteiten kun je vinden op www.sportencultuurhoorn.nl. Ook kun je voor meer informatie bellen met de medewerkers van Team Sport via 0229 25 22 00 of stuur een email naar teamsport@hoorn.nl voor info over de sportactiviteiten of een email naar s.strijker@netwerkhoorn.nl voor info over de culturele activiteiten. Inschrijven kan via de website www.sportencultuurhoorn.nl. Kinderen die al een account hebben, bijvoorbeeld vanwege deelname aan de Jeugdsportpas, Zomerspelen of Cultuurweken kunnen dit account gebruiken. 

Overzicht activiteiten sportverenigingen zomer in hoorn

Veel sportverenigingen in Hoorn bieden zelf ook leuke activiteiten voor kinderen deze zomer. Zij organiseren deze activiteiten zelf, zonder tussenkomst van Stichting Netwerk of Team Sport. Aanmelden gaat ook via de verenigingen. Een overzicht van deze activiteiten kun je bekijken op www.sportencultuurhoorn.nl. Er staat dan alleen 'inschrijven via', zodat je naar een link gaat met info voor aanmelding bij de sportvereniging zelf.


 

 

Recente nieuwsitems