Sport en Cultuur Hoorn

Wie zijn wij?

Sport en Cultuur Hoorn

Meedoen aan Sport en Cultuur Hoorn Activiteiten

Team Sport Hoorn van de Gemeente Hoorn verwerkt de gegevens op de website  www.sportencultuurhoorn.nl  Deze gegevens worden gebruikt voor de inschrijving en bekendmaking van projecten en onderzoek naar beweeg gedrag van jeugd in diverse wijken van Hoorn. Projecten zijn o.a.: Jeugdsportpas, Zomerspelen en de Cultuurweek van de Gemeente Hoorn. En steeksgewijs een algemeen onderzoek naar de beweegnorm van Hoorn. In samenwerking met sport- en cultuuraanbieders, Stichting Netwerk, De Blauwe Schuit en de Beweegmanagers basisonderwijs is er een ruim aanbod om deel te nemen aan verschillende activiteiten op sport- en cultureel gebied. De Jeugdsportpas en de Zomerspelen worden georganiseerd door Team Sport Hoorn (teamsport@hoorn.nl) in samenwerking met sportaanbieders van Hoorn en de beweegmanagers van het basisonderwijs. De Cultuur Week wordt georganiseerd door De Blauwe Schuit, Stichting Netwerk(s.strijker@netwerkhoorn.nl),Gemeente Hoorn en cultuuraanbieders. Wilt u als sport- of cultuur aanbieder deelnemen aan bovenstaande projecten, dan kunt u contact opnemen met bovenstaande organisaties. Via deze website kunnen kinderen zich inschrijven voor de activiteiten.

Foto/Film

Bij de genoemde projecten en activiteiten kunnen foto's en films worden gemaakt voor promotie doeleinde via sociale media, flyer of krant. Je kunt aangeven bij de activiteit als je dit niet wil.

 

Je ontvangt geen pasje. De sport- of cultuuraanbieder ontvangt een deelnemerslijst. Bij de eerste dag van de activiteit, meld je je bij de aanbieder. Sommige activiteiten zijn gratis. Bij de activiteiten waar je voor moet betalen, wordt dit voldaan bij de eerste les aan de sport- of cultuuraanbieder.

De Jeugdsportpas is voor kinderen van groep 5 tm groep 8. Voor éénmalig 10 euro kan je 6 keer meedoen om een sport uit te proberen. Er zijn 4 periodes waarin verschillende sporten worden aangeboden.

De Cultuurweek is voor kinderen van groep 3 tm groep 8. Deze week(november) zijn de aangeboden cultuur activiteiten gratis.

De Zomerspelen is voor kinderen/jongeren van 6 tm 18 jaar. Altijd de eerste twee weken van de zomervakantie. . De activiteiten zijn gratis of maximaal 5 euro.

Sport- en Cultuurstrippenkaart is geen Sportpas of Cultuurpas

De sport- en cultuurstrippenkaart is er voor inwoners met een laag inkomen. Met de kaart kunnen zij het lidmaatschap of de entree voor sport of culturele activiteiten betalen. Meer informatie kunt u vinden op https://www.hoorn.nl/strippenkaart